Voor 12 grote stukken
Ingrediƫnten:
225 gr roomboter
225 gr pure chocola (Ik koop bij AH repen met 85% cacao. De lekkerste!)
3 eieren
325 gr suiker
150 gr zelfrijzend bakmeel
Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor op 180 graden. Vet een brownievorm in met boter.
Smelt de boter samen met de chocolade op laag vuur. Roer de chocoladeboter helemaal glad. Meng met een mixer de eieren en de suiker tot een licht, luchtig mengsel. Meng er dan de chocolade met boter doorheen en zeef de bloem erboven. Voorzichtig door elkaar spatelen en meer werk is het niet!
In de vorm doen, half uurtje in de oven en smullen maar! Af laten koelen en in stukken snijden. Lekker bij de koffie, met een bol vanille ijs, met een scheut amaretto, gewoon zomaar.. altijd!
Je kunt ze goed in de koelkast bewaren, ff op piepen in de magnetron. Ze zijn namelijk lekker klef van binnen, en door bewaren in de koelkast wordt dat iets steviger. Even een minuutje in de ping en ze zijn weer net zo lekker als toen ze net uit de oven kwamen!
Eet lekker!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten