Voor 4 personen
Ingrediƫnten:
300 gr pasta naar keuze3 tenen knoflook klein gesneden
1 ui gesnipperd
2 blikjes tomatenblokjes
2 el Italiaanse kruiden
1 winterpeen
2 stengels bleekselderij
500 gram half om half gehakt
100 gram bacon in reepjes
2 eetlepels olijfolie
1 glas rode wijn
Bereidingswijze:
Ui, knoflook, bleekselderij, winterpeen en bacon bakken in olijfolie tot glazig. Gehakt toevoegen en rul bakken. Afblussen met rode wijn en de 2 blikken tomatenblokjes toevoegen. Italiaanse kruiden toevoegen en 30-45 min op laag vuur laten inkoken. Op smaak brengen met peper en zout.
Ui, knoflook, bleekselderij, winterpeen en bacon bakken in olijfolie tot glazig. Gehakt toevoegen en rul bakken. Afblussen met rode wijn en de 2 blikken tomatenblokjes toevoegen. Italiaanse kruiden toevoegen en 30-45 min op laag vuur laten inkoken. Op smaak brengen met peper en zout.
Pasta naar keuze erbij en smullen maar! Lekker met parmezaanse kaas en een salade!
Deze saus is wat "losser" van structuur en wat natter. Maar geloof me, zo ontzettend lekker!
Heb je saus over? Invriezen! Ook op een zondag middag lekker met een stokbroodje!
Eet lekker!
Eet lekker!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten