Flinstone's, meet the Flinstone's... lalalala...
Waarom dit gerecht Flinstone steak heet? Geen idee, mijn zus Claudia noemt het zo, dus heet het zo!
Wederom lekker, snel klaar en heerlijk voor in het weekend!
Voor 2-4 personen
Voor 2-4 personen
Ingrediënten:
1 ciabatta
1 bekertje crème fraîche
3 el mosterd
Rucola
2 biefstukken
Gegrilde paprika's (pot)
Peper en zout
1 ciabatta
1 bekertje crème fraîche
3 el mosterd
Rucola
2 biefstukken
Gegrilde paprika's (pot)
Peper en zout
Bereidingswijze:
Snijd de ciabatta overlangs door de helft. Maak een sausje van de crème fraîche en mosterd. Smeer de boven- en onderkant van de ciabatta royaal in met de saus en beleg de onderkant met rucola. Snijd de gegrilde paprika in dunne reepjes. Kruid de biefstukken met peper en zout en bak deze om en om, houd ze rosé van binnen. Laat de biefstukken 5 min. rusten, ingepakt in aluminiumfolie. Snijd de biefstukken daarna in dunne reepjes en leg deze op de rucola. Leg de gegrilde paprika op de biefstuk. Kapje erop, doorsnijden en klaar zijn ze!
Snijd de ciabatta overlangs door de helft. Maak een sausje van de crème fraîche en mosterd. Smeer de boven- en onderkant van de ciabatta royaal in met de saus en beleg de onderkant met rucola. Snijd de gegrilde paprika in dunne reepjes. Kruid de biefstukken met peper en zout en bak deze om en om, houd ze rosé van binnen. Laat de biefstukken 5 min. rusten, ingepakt in aluminiumfolie. Snijd de biefstukken daarna in dunne reepjes en leg deze op de rucola. Leg de gegrilde paprika op de biefstuk. Kapje erop, doorsnijden en klaar zijn ze!
Eet lekker!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten