donderdag 30 april 2015

Nacho time!

Ik maakte ze al eens vaker, nacho's uit de oven. Op mijn werk staan ze op de kaart dus ik moest ze maar weer eens maken thuis! Snelle snack, lekker bij de borrel of gewoon zomaar! 

Voor 2 personen

Ingrediënten:
1 zak nacho's naturel
1 pot salsasaus
1 bekertje crème fraîche
100 gr geraspte kaas

Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor op 200 graden, liefst grill stand. Bekleed een bakplaat met bakpapier. (Zelf had ik ze in een ovenschaaltje gemaakt, maar dan worden ze een beetje slap, bakplaat is dus een betere optie! 

Verdeel een halve zak nacho's over de bakplaat en laat er hier en daar klodders salsasaus en crème fraîche op vallen. Verdeel de helft van de geraspte kaas erover en herhaal nog eens met een laag nacho's, crème fraîche, salsasaus en geraspte kaas. Even 10-15 min onder de grill tot de kaas gesmolten is en smikkelen maar! 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten